Webshop beheer

Soms is het beheren van een webshop veel werk en komt u niet toe aan bepaalde zaken. Wij nemen u graag werk uit handen. 

  • Begeleiding van het opzetten van een nieuwe webshop
  • Implementatie van webshop pakketten
  • Importdocumenten maken
  • Afbeeldingen en productpagina's opmaken
  • Betaalmethodes implementeren

Wij functioneren als spin in het web van designers, programmeurs en webshop systemen.

Remote support

Soms heb je even hulp nodig bij iets. Met remote support loggen wij in op uw computer en kijken we mee of nemen u werk uit handen. Zo kunnen we snel helpen bij het installeren van software, een handigheidje aangeven in uw cms systeem of wellicht iets anders. 

Lees meer: Remote support

Google apps

Met de geavanceerde Google tools werkt u eenvoudig met de software van Google, maar gewoon onder uw eigen domeinnaam. Overal ter wereld samen werken met uw collega's zonder te investeren in dure servers. 

Vanaf 40,- per gebruiker per jaar kunt u al aan de slag.

Lees meer: Google apps

Joomla monitoring

Naast onze Uptime monitoring kunnen we ook uw Joomla website van extra controles voorzien. Denk hierbij aan het automatiseren van backups en het scannen naar onveilige bestanden. Voor slechts 3,- per maand houden wij uw Joomla site goed in de gaten. Hierbij zit de Uptime monitoring standaard inbegrepen.

Lees meer: Joomla monitoring

Mobiele apps

Altijd al uw eigen app willen hebben in de Google Play store of Apple store? Dat kan nu zonder grote investeringen! Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen we uw app met onze software en zorgen er voor dat deze in de app stores terug te vinden zijn. 

Lees meer: Mobiele apps

Website ontwikkeling

Nog geen website of uw huidige website verouderd? Make it CLICK bouwt eenvoudig te beheren websites. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Neem gerust eens contact met ons op voor eenvrijblijvend adviesgesprek. Voor elk budget hebben wij een website. Complete hosting inclusief beveiligingsupdates en zelf te beheren cms heeft u al vanaf 19,95 per maand. 

Lees meer: Website ontwikkeling

Lightspeed webshops

We kopen en verkopen steeds meer online. Make it CLICK helpt u bij het opzetten van uw eigen webshop op maat in Prestashop of we gaan uit van een standaard oplossing met SEOshop/Lightspeed. In een informerend gesprek adviseren wij u graag bij uw keuze. 

Lees meer: Lightspeed webshops

Formulieren app

Met onze formulieren apps voor uw smartphone of tablet stelt u snel en eenvoudig uw eigen online formulieren en documenten samen, zonder dat u verstand hoeft te hebben van programmeren of coderen. Alle formulieren en documenten zijn eenvoudig aan te passen op de huisstijl en activiteiten van uw bedrijf, en zijn op talloze wijzen toe te passen:

Lees meer: Formulieren app

Uptime monitoring

U zit niet dagelijks op uw eigen website te kijken of alles nog naar behoren werkt. Bij Make it CLICK houden we uw website goed in de gaten. Zo krijgen we automatisch een bericht wanneer de website er om wat voor uit ligt. Of dit nu een DDOS aanval is of een storing bij de hostingprovider, wij zijn er binnen 1 minuut van op de hoogte. 

Lees meer: Uptime monitoring

Websitebeheer

Het beheer van uw huidige of nieuwe website kan veel tijd in beslag nemen. Door de jarenlange kennis met verschillende website systemen zetten wij snel uw teksten op de juiste manier online. U hoeft alleen de teksten en bestanden aan te leveren in een willekeurig formaat en wij doen de rest. U kunt zich daarom bezig houden met de belangrijke zaken. 

Lees meer: Websitebeheer