Met onze formulieren apps voor uw smartphone of tablet stelt u snel en eenvoudig uw eigen online formulieren en documenten samen, zonder dat u verstand hoeft te hebben van programmeren of coderen. Alle formulieren en documenten zijn eenvoudig aan te passen op de huisstijl en activiteiten van uw bedrijf, en zijn op talloze wijzen toe te passen:

 

Werkbonnen

Gebruik Docs & Apply om klantgegevens, materialen en werkzaamheden vast te leggen in digitale werkbonnen. Met handtekening, foto en tijdregistratie.

 

Urenregistraties

Handig voor bedrijven met veel (parttime) medewerkers: online formulieren voor urenregistraties. Gebruikersnaam, datum/tijd en geolocatie worden automatisch vastgelegd.

 

Inspecties

Maak je inspectieformulieren digitaal en realiseer efficiënte, effectieve en kwalitatieve inspecties. Voeg praktische functies toe zoals foto’s uploaden, geolocatie, beschrijvingen en handtekening.

 

Enquêtes en beoordelingen

De meest efficiënte manier om antwoorden en resultaten te krijgen voor campagnes, evenementen en projecten! Maak formulieren voor enquêtes en beoordelingen. Voor gebruik op de smartphone, tablet of als webformulier.

 

Instructies

Stuur opdrachten, notities, instructies of berichten naar de mobiele gebruikers.

 

Logistieke documenten

Documenten voor bedrijven ter bevordering van het vervoer over het water, door de lucht, per spoor en over de weg. Een praktische toepassing binnen een branche waarin bijna alle processen digitaal verlopen.

 

Aanmeld- en inschrijfformulieren

Organiseer je wedstrijden of cursussen? Met een digitaal aanmeld- of inschrijfformulier, gekoppeld aan je website, app en/of database, kun je de aanmeldgegevens eenvoudig en overzichtelijk verwerven en beheren.

 

Verzendformulieren

Heb je een webshop en/of verzend je veel pakketten? Maak het jezelf een stuk gemakkelijker en creëer een digitaal verzendformulier.

 

Online formulieren

Uiteenlopende online formulieren voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Door jouzelf gemaakt in de stijl die jij wenst.

 

Aanvraagformulieren

Onmisbaar op vrijwel elke website of app: een digitaal aanvraagformulier. Toe te passen op uiteenlopende manieren, zoals het aanvragen van meer informatie, producten, brochures, etc.

 

Veiligheidsformulieren

Met de steeds strenger wordende wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu werken veel bedrijven, verenigingen en instellingen met formulieren voor het naleven van de veiligheid. Zorg voor een efficiënte administratieve verwerking hiervan en laat deze formulieren digitaal invullen.

 

Handleidingen

Altijd handig: zet je handleidingen online en koppel ze aan je website of app. Zo zijn ze voor iedereen beschikbaar!

 

Leaflets

In het digitale tijdperk waarin we leven zijn online leaflets haast niet meer weg te denken. Creëer je eigen leaflets, in de stijl die jij wenst, en koppel ze aan je website of app.

 

Reserveringsformulier

Bij uitstek geschikt voor hotels, campings en bungalowparken: online reserveringsformulieren, die uiteraard gekoppeld kunnen worden aan het reserveringssysteem.

 

Afspraakformulier

Heb je een kapperszaak, tandartspraktijk, pedicuresalon of ander bedrijf in de beauty-, wellness- of zorgsector? Denk dan eens aan een digitaal afspraakformulier, gekoppeld aan de bedrijfsagenda, medewerkers en producten. Hiermee kunnen je klanten / patiënten zelf een afspraak inplannen, terwijl jij gewoon kan doorwerken.